Aztán tényleg belevágtunk, vagyis méricskéltünk, fűszereztünk, kevergettünk-kavargattunk, elvettünk és hozzáadtunk, kóstoltunk és kóstoltattunk. Romba döntve a teljes konyhát, különböző fűszerekkel és gyümölcsökkel körülvéve, 15 ízt kísérletezgettünk ki, amit aztán ismerősökkel és barátokkal kóstoltattunk. Nem minden eredmény szerzett osztatlan sikert. Sőt, kifejezetten nehéz volt a többség számára finomat készítenünk. A kezdeti 15 receptúrából 6-ot ítéltünk életképesnek és ezeket mérnöki pontossággal fejlesztettük tovább. Kiesett többek között a menta-málna, a mangó és persze az egészen extrém kólás is. A hosszas tesztek végére, ahol már kis egyedi üvegeket is vettünk és logót is kreáltunk, osztatlan sikerrel mutattuk be a végső 3 ízt eddigi lelkes közönségünknek. Az első a meggyes íz, fahéjjal és szegfűszeggel, már az első kóstolások alkalmával tetszett a többségnek. A második a bodza-citrom lett. Ennek sikerét a mindenki által ismert ízvilág megalkotásában láttuk. A harmadik pedig az áfonya-kardamom lett, ami különlegességével nyerte el barátaink és ismerőseink tetszését.