• GROW Balaton: fedezd fel az olaszrizling és a Balaton csodáit!
 • GROW Balaton: fedezd fel az olaszrizling és a Balaton csodáit!
 • GROW Balaton: fedezd fel az olaszrizling és a Balaton csodáit!
 • GROW Balaton: fedezd fel az olaszrizling és a Balaton csodáit!
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Gasztronómia
 • Oszd meg!

GROW Balaton: fedezd fel az olaszrizling és a Balaton csodáit!

A GROW du Monde nemzetközi közösségi projekt. Aki szereti az olaszrizlinget, a Balatont és hisz a közösségi összefogásban, segíthet a borvilágot idehozni. Tovább olvasok ›
Sikertelen kampánySajnos ez a kampány nem talált elég vásárlót
A projekt 6% teljesült
Célösszeg:
1 000 000 Ft
Teljesült:
60 000 Ft
Állapot
Lezárt

Termékek

 • GROW Balaton Classic

  GROW Balaton Classic

  20 000 Ft

  • 1 db belépőjegy a GROW After-re
  • Borkóstoló
  • Közel 50 fajta olaszrizling
  • Nemzetközi borszakértők
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
 • GROW Balaton Premium

  GROW Balaton Premium

  100 000 Ft

  • 2 db belépőjegy a GROW After-re
  • 1 palack GROW bor
  • Borkóstoló
  • Nemzetközi borszakértők
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
 • GROW Balaton Superior

  GROW Balaton Superior

  250 000 Ft

  • 2 db belépőjegy a GROW After-re
  • Közös ebéd a borszakértőkkel
  • 2 db egyedi póló
  • Borkóstoló
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
A Brancs összeköti az ötletgazdákat és a vásárlókat a cél megvalósulásáért.
A támogatásért cserébe exluzív termékekhez juthatsz hozzá.
100% visszafizetési garancia, a pénzed a Brancsnál van biztonságban a sikeres gyűjtésig.
Az olaszrizling szőlőfajta a borkészítés szinonimája Közép-Európában és a Duna medencéjében. Gazdag történelemmel és nagy fejlődési potenciállal rendelkezik. Minden régió, ahol terem – legyen az például Szlavónia, Szerémség vagy Balaton - az olaszrizling az egyedi stílus és terroir kifejeződése. Mindenki a sajátjának érzi.
A GROW du Monde olyan nemzetközi (elsősorban közép-európai) megmozdulás, közösségi projekt, amelyben az aktivitásunk Magyarország és a magyar bor számára kiemelt hasznot jelenthet. Közép-Európa országaiban mozgalmunk szinte egyszerre indult el az olaszrizlingért, annak megújításáért és megfelelő polcra helyezéséért. A korábbi rendezvényeknek Szerbia és Horvátország adott otthont, most rajtunk van a sor, hogy megmutassuk, a magyar olaszrizling is világszínvonalú!
Az olaszrizling minden közép-európai borkedvelő poharában otthon érzi magát
A GROW minden eddiginél jelentősebb összefogást hozott a szakmai szervezetek, de a helyi és szakmai szponzorok körében is. Viszont még úgy is, hogy egy racionalizált, szakmai eredményekre épülő programtervvel és költségvetéssel megvalósítható közelségbe került a programsorozat, a közösségi finanszírozási modellt is be szeretnénk vonni, hiszen sokan jelezték, szeretnék magénemberként támogatni a GROW Balatont. Alulról szerveződő, kormányzati forrásokkal nem rendelkező projektként minden forint számít.
Kiemelt célok támogatását célozzuk meg: Balaton, olaszrizling, magyar bor. Média és kereskedői figyelemfelkeltés az elsődleges cél. Hosszú távú szakmai munka, közép-európai összefogás, nemzetközi pozicionálás: lokális eredmények.
Aki szereti az olaszrizlinget, szereti a Balatont és hisz a közösségi összefogás erejében, segíthet nekünk a borvilágot, a legrangosabb nemzetközi szakértőket idehozni a Balatonra és megvalósítani a többnapos programsorozat konferencia részét, ahol valóban szakmai munka alapozná meg az olaszrizling jövőjét, amiben mindannyian rendületlenül hiszünk.

Termékekről

A GROW egy nemzetközi mozgalom, ami egyszerre borverseny, tanulmányút, konferencia, közönségprogramok, üzletfejlesztés, networking.
Az idei év kiemelt célja a grow mint márkanév fogalmi és tartalmi kibővítése – export labelling.
A nemzetközi zsűri 2022-ben Újvidéken
Sok eleme zártkörű, szakmai program, de a május 31-ei GROW After közönségnapon mindent a publikum elé tárunk, bemutatjuk a legszebb olaszrizlingeket, átadjuk a díjakat és közösen élvezzük a Balaton egyedülálló hangulatát.
A GROW támogatásával egy igazi közép-európai szőlőfajta kerülhet nagyobb rivaldafénybe és ezáltal a tradicionális közép-európai családi borászati modell maradhat fenn.
- Nem egyszeri borversenyként tekintünk erre a projektre, hanem egy hosszú távú befektetésre, amellyel az olaszrizlinget és a balatoni régió borait helyzetbe tudjuk hozni, úgy a hazai, mint a külföldi piacokon. A rendezvény jelentős lépés a Balaton bormárka építésének folyamatában, aminek az olaszrizling vitathatatlanul a vezérfajtája. Ide kell csábítanunk azokat a szaktekintélyeket, akiket a GROW kapcsán már megérintett az olaszrizling, hogy még jobban megismertessük velük ezt a rendkívüli termőtájat és ezáltal építsük tovább exportpiacainkat – vélekedik Tornai Tamás, a rendezvényt felkaroló Balaton Borrégió elnöke.

Csapat

A GROW du Monde alapítói Igor Luković, Győrffy Zoltán és Saša Špiranec, egy szerb, egy magyar és egy horvát borszakíró.
Igor Luković, Győrffy Zoltán és Saša Špiranec
Az idei projektben a Balatoni Borrégió, borász civil szervezetek és borászok csatlakoztak a szervezőcsapathoz.

Menetrend

A GROW 2022-ben indult, Szerbiában, 2023-ban Horvátországban valósult meg.
A korábbiakkal ellentétben idén nem rendelkezünk állami, kormányzati forrásokkal, így csupán szakmai és civil összefogásból igyekszünk helytállni szervezőként.
Tavaly augusztusban kezdtük előkészíteni a projektet, ami idén januárban fordult megvalósítható státuszba.
Mi mindent megteszünk azért, hogy Magyarország és a Balaton méltó házigazda legyen.
Május 29-én rendezzük meg a borversenyt, a zsűriben helyet foglaló nemzetközi szakértőknek lesz lehetőségük kicsit megismerkedni a balatoni borokkal és tájakkal, majd május 31-én a GROW After-en szélesre tárjuk a kapukat és mindenkinek megmutatjuk a legszebb olaszrizlingeket Közép-Európa minden sarkából.
Erre a programra várjuk támogatóinkat, benneteket is!

Kampány ajánló