• MyWine - az élménybor
  • MyWine - az élménybor
  • MyWine - az élménybor
  • MyWine - az élménybor
  • MyWine - az élménybor
  • Hogyan működik a Brancs?
  • Hogyan működik a Brancs?
  • Gasztronómia
  • Oszd meg!

MyWine - az élménybor

Légy Tokaj-Hegyalja egyik legjobb dűlőjében társbérlő egy saját névvel ellátott szőlőtőke által, majd élvezd otthon a saját névvel ellátott borodat! Tovább olvasok ›
Sikeres kampány, köszönjük!Ha most vásárolsz a termékeket mindenképp megkapod!
A projekt 140% teljesült
Célösszeg:
1 000 000 Ft
Teljesült:
1 398 000 Ft

Termékek

  • MyWine DUO MIX csomag 2024

    MyWine DUO MIX csomag 2024

    15 000 Ft

    • 2 palack névre szóló bor
    • Névvel ellátott biléta a szőlőtőkén
    • Birtoklevél (elektronikusan)
    • Hírlevelek
    A termék nem rendelhető
  • MyWine 6-os DRY vagy SWEET csomag 2024

    MyWine 6-os DRY vagy SWEET csomag 2024

    30 000 Ft

    • 6 palack névre szóló bor
    • Névvel ellátott biléta a szőlőtőkén
    • Birtoklevél (elektronikusan)
    • Hírlevelek
    A termék nem rendelhető
A Brancs összeköti az ötletgazdákat és a vásárlókat a cél megvalósulásáért.
A támogatásért cserébe exluzív termékekhez juthatsz hozzá.
100% visszafizetési garancia, a pénzed a Brancsnál van biztonságban a sikeres gyűjtésig.

Légy Tokaj-Hegyalja egyik legjobb dűlőjében társbérlő egy saját névvel ellátott szőlőtőke által, kísérd végig a folyamatokat, majd élvezd otthon a saját névvel ellátott borodat a díjnyertes borászattól!

Programunk által Tokaj-Hegyalján, a Takács család dűlőin 1 évre örökbefogadhatóvá válik egy tőke szőlő, amit neveddel ellátott bilétával látunk el. A terület művelését bízd ránk. A munkafolyamatokról rendszeres tájékoztatást küldünk. A termésből elkészítjük a bort, a legoptimálisabb időben lepalackozzuk és neveddel ellátott címke kerül rá.
Így örökbefogadóként minden munka nélkül veheted kezedbe a névre szóló MyWine borodat.

Kövesd figyelemmel a borod születését, ismerd meg a kulisszák mögötti titkokat.

Vállalkozásunkkal az a célunk, hogy ha követed a beszámolóinkat úgy érezd, a bor születésében te is szerepet játszol, hiszen a termelővel, vagyis velünk együttműködve közösen fogjuk elkészíteni a jövő borát. Általunk betekintés nyerhető a munkafolyamatokba, olyan, mint egy mini kurzus, mert bemutatjuk mindazokat a munkálatokat, amelyek a szőlőben zajlanak az év során.
Egyedülálló módon, a kulisszák mögül követheted végig a bor készítésének teljes folyamatát.

Közel 300 éves múlttal most a Te segítségeddel születhet meg a MyWine.

A család szőlőtermesztési gyökerei az 1800-as évekre nyúlnak vissza. Mostanra jött el az a pillanat, amikor úgy érezzük, hogy az évek alatt megszerzett tapasztalattal felvértezve és a generációk alatt kiépített háttérrel elinduljunk saját márkánkkal. 

Termékekről

A világon sok kiváló bor létezik, de a legkülönlegesebb az, amelyikhez személyesen is kötődsz.

Érdekel a bor, a szőlő, a sok miért és a hogyan, ami a borkészítéssel és a szőlőtermesztéssel kapcsolatos? Sokan álmodoznak saját pincéről, pár tőke szőlőről, saját borról, amit a barátokkal iszogatnak meleg nyári estéken. Te is közéjük tartozol? Jó helyen jársz!
Célunk, hogy minél többen megismerjék és megszeressék a tokaji bort. Ehhez kínáljuk programunkat, melynek elemei:
  • tőke szőlő örökbefogadása 1 évre, névvel ellátott bilétával
  • személyre szabott címkével ellátott tokaji száraz vagy édes bor
  • beszámolók a szőlőben zajló munkákról (negyedévente elektronikus úton)
  • birtoklevél

Ismerd meg Tokaj-Hegyalját, keresd fel a saját szőlőtőkéd.

 Ismered Tokaj-Hegyalját? Ha igen, tudod milyen egyedi hangulatú itt a táj, a természet, a dimbes-dombos Zemplén kis falvacskáival magával ragadó. Ha még nem jártál errefelé, ne habozz, tökéletes célpont ha egy kis csendre és nyugalomra vágysz a nyüzsgő mindennapok után. Itt biztosan feltöltődsz! 
A tokaji hegy a Barakonyi dűlőből

Ismerd meg a MyWine dűlőket.

Barakonyi dűlő - 5 ha
  • település: Bodrogkisfalud
  • talaj: andezit alapkőzet, a termőréteg erodálódott , valahol teljesen hiányzik
  • szőlőfajták: furmint-30%, sárgamuskotály-25%, hárslevelű-15%, kövérszőlő-15%, zéta-15%
  • fekvés: D, DNY
  • térállás: 2,5x 0,8 m
  • művelési mód: középmagas kordon
  • telepítés éve: 2002, 2018 (saját telepítés)
  • borok: száraz , édes, késői szüret, aszú
  • mind száraz és édes borok készítésére is alkalmas terület
Kakas dűlő - 5 ha
  • település: Bodrogkeresztúr
  • talaj: riolittufa alapkőzeten laza nyiroktalaj
  • szőlőfajták: furmint-50%, hárslevelű-40%, sárgamuskotály-10%
  • fekvés: K, DK
  • térállás: 2,5x 0,8 m, 3,0 1,0m
  • művelési mód: középmagas kordon
  • telepítés éve: 1980, 2015
  • borok: száraz , késői szüret
  • a dűlő kitettsége miatt jórészt száraz borok készítésére ideális a terület
Veresek dűlő - 5 ha
  • település: Mád
  • talaj: kötött nyiroktalaj, tufa alapkőzeten
  • szőlőfajták: furmint-50%, hárslevelű-25%, sárgamuskotály-25%
  • fekvés: D-DK
  • térállás: 2,2x 0,8 m
  • művelési mód: középmagas kordon
  • telepítés éve: 1990, 2016
  • borok: száraz , késői szüret, aszú
  • mind száraz és édes borok készítésére is alkalmas terület
Dűlőink a Tokaji borvidéken

Ismerd meg a borfajtákat.

Édes bor: Sárgamuskotály

A sárgamuskotály szőlő különösen közkedvelt egyedi fűszeres illata miatt. A szőlő sok aszúbogyót tartalmaz amire elérkezik a szüret ideje. A primőr aromák miatt érdemes fiatal borként fogyasztani. A sárgamuskotály szőlő késői szüretelésű, ezért készítünk belőle édes bort.
  • 100% saválló tartályban erjesztve
  • fajta: 100% sárgamuskotály
  • palack: 0,5 l elit bordói

Száraz bor: Furmint 

Egyik legelterjedtebb tokaji szőlő fajta. Jellemzője a magas sav tartalom, testesség. Az éretten szüretelt szőlőből készült furmint szárazon is elegáns, nagytestű, különleges bor.
  • 50% tölgyfahordóban
  • 50 % saválló tartályban erjesztve
  • fajta: 100% furmint
  • palack: 0, 75 l
MyWine Dry

MyWine, az élménybor

Légy részese a Te borod születésének, amely attól lesz különleges, hogy végig követed életútját a metszéstől a szüreten át a palackozásig. A beszámolók segítségével közelebb kerülhetsz a borkészítéshez, mint eddig bármikor.

Csapat

Küldetésünknek érezzük, hogy többen és jobban megismerjék a tokaji bort.

A MyWine egy családi vállalkozás Tokaj-Hegyalján. A Takács család szőlőtermesztési gyökerei az 1800-as évekbe nyúlnak vissza, jelenleg a negyedik generációként folytatjuk a hagyományt, így szinte elmondhatjuk, hogy az ereinkben is bor folyik.
Michal, Valéria és István 
A MyWine ötlet megálmodója Valéria, aki eredetileg formatervező végzettségű, de gyerekkorától aktívan részt vesz a szőlővel kapcsolatos munkálatokban, szüreteken. A csapat oszlopos tagja a borász diplomával rendelkező testvére István, akinek szakmai hozzáértése nélkülözhetetlen egy ilyen vállalkozás működtetéséhez. Férje, a pszichológus végzettségű Michal idő közben mezőgazdasági technikusi diplomát szerzett, elkötelezetten vesz részt a családi vállalkozásban. 
A szőlőket a fiúk művelik, traktoroznak, visszavágnak, permeteznek, borászkodnak, a munka oroszlánrészét ők végzik, Valéria pedig a háttérben intézi az ’ügyeket’. 
A MyWine rendelkezik minden feltétellel, amit egy igazi tokaji bor megkíván: kiváló területeken kitűnő dűlők, modern géppark, szőlőfeldolgozó, pince, szakértelem és rendíthetetlen hit abban, hogy célkitűzésünk mindenki javát szolgálja. A szőlő területek Tokaj-Hegyalja legjobb területein helyezkednek el a mádi és bodrogkeresztúri határban, többek között a Veresek, Kakas, Barakonyi dűlőkön.

Nemzetközi Vinagora Champion díj garantálja a minőséget.

A munka gyümölcse idén beérett: a 2022. évi Vinagora nemzetközi borversenyen a 2018-as 6 puttonyos TokajIM Tokaji Aszú borunkat Champion díjjal jutalmazták. 

Menetrend

Kampány ajánló