• IV. Mindset Meetup
 • IV. Mindset Meetup
 • IV. Mindset Meetup
 • IV. Mindset Meetup
 • IV. Mindset Meetup
 • IV. Mindset Meetup
 • IV. Mindset Meetup
 • IV. Mindset Meetup
 • IV. Mindset Meetup
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Művészet, kultúra, szórakozás
 • Oszd meg!

IV. Mindset Meetup

Csatlakozz a Mindset Meetup mozgalomhoz, ahol a fiatalok összegyűlnek, hogy inspirálódjanak, tanuljanak és kapcsolatokat építsenek! Tovább olvasok ›
A projekt 29% teljesült
Célösszeg:
1 800 000 Ft
Teljesült:
537 500 Ft
Hátra van még:
48 nap

Termékek

 • Normál jegy

  Normál jegy

  4 500 Ft

  • 1 db Mindset Meetup belépőjegy
  • Elérhető június 30-ig
 • Last Minute jegy

  Last Minute jegy

  5 000 Ft

  • 1 db Mindset Meetup belépőjegy
A Brancs összeköti az ötletgazdákat és a vásárlókat a cél megvalósulásáért.
A támogatásért cserébe exluzív termékekhez juthatsz hozzá.
100% visszafizetési garancia, a pénzed a Brancsnál van biztonságban a sikeres gyűjtésig.
Hogyan szerezz 12 új barátot 1 pizza áráért úgy, hogy még a kínos beszélgetéseket sem kell végig állnod?!

Tudtad, hogy a fiatalok túlnyomó része alig szerez új barátokat?

Sőt, hogy pontos legyek a 78%-uknak összesen 2 közeli barátja van. Tehát ennyi emberrel tudják megosztani az ötleteiket vagy éppen segítséget kérni az akadályaikban.Ami azért probléma, mert így nagyon korlátozottak a lehetőségeik. Hiszen, ha mindig ugyanazokkal az emberekkel lógsz, akkor hamarosan ugyanolyan leszel mint ők.
Van az a mondás, hogy:
A hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy.
Amivel nem is lenne baj, de legyünk őszinték, kevés olyan fiatal van, akit a barátai mindenben támogatnak és akik hosszú éveken át is együtt tudnak fejlődni. Épp emiatt, ha nem nyitsz a külvilág felé és nem ismersz meg új embereket, akkor két dolog történhet:
Idővel túlnövöd a barátaidat és nem lesz sok közös témátok, a nosztalgián és a vicces sztorikon kívül. Valamiért megszakad a kapcsolat és hirtelen ott találod magad, hogy lenne kedved másokkal ötletelni, de egyszerűen nincs kivel megosztani a gondolataid. Egyedül ülsz a szobádban és nézed a Netflixet, Xboxozol és egyre csak messzebb kerülsz a dédelgetett álmaidtól.
Sajnos a félelem valós! Rengeteg embert szippantott már be az átlagos élet kényelme és sokan dobták már el az álmaikat egy korrektül fizető állásért.

Tudod miért?!

Mert nekik NEM voltak meg ezek a barátaik, akik a nehéz helyzetben segítették volna őket, emlékeztették volna a céljaikra és támogatták volna őket a sikerhez vezető rögös úton.És most jöhetsz azzal, hogy: “De nem egyszerű manapság új ismerősöket szerezni, főleg nem ilyen gondolkodásúakat.” Ami teljesen igaz!

Épp ezt a problémát oldjuk meg a Mindset Meetuppal, ahol összegyűjtöttük a kizárólag hasonlóan gondolkodó fiatalokat és egy barátságos közeget biztosítunk, ahol mindenki egyszerűen ismerkedhet a másikkal.

Így nem kell azon izgulni, hogy vajon találsz-e olyan fiatalt, akivel el tudsz beszélgetni. A kérdés csak, hogy HÁNY olyan fiatal lesz, akivel szoros barátságot is fogsz kötni!
Itt pedig megnézheted, hogy milyen volt az előző, 400 fős III. Mindset Meetup rendezvényünk:

Termékekről

De itt még nem állunk meg, mert, mi nem egy sima ismerkedős eseményt akartunk…

Mondom mikre számíthatsz még:

 • Gyakorlati előadások, valóban hiteles emberektől, ami azért jó, mert már előre szűrtük Neked a lényeges információt, így nem kell azon agyalnod, hogy vajon hogyan fogod ezt alkalmazni a való életben. Hiszen az előadáson konkrét tippeket fogsz kapni!
 • Személyes 1:1 ismerkedési lehetőség, ami azért jó, mert így 60 perc alatt, 12 új embert ismerhetsz meg (ne feledd egy átlagos fiatalnak 2 barátja van, Te 1 óra alatt 12-t szerezhetsz magadnak) és nem kell bátorságot venned magadon, hogy egyesével odamenj mindenkihez, hiszen az egész szervezett lesz és mindig mondjuk, hogy mi következik.
 • Kérdezz-Felelek az előadások végén, ami azért előnyös, mert így bármilyen egyéni kérdésedre azonnali választ kaphatsz, így nem kell azon gyötrődnöd, hogy hogyan old meg a személyes problémáid, hiszen biztosan kapsz egy irányt, amin elindulhatsz.

Lehet azon gondolkodsz még, hogy:

Vajon honnan tudjátok pont Ti, hogy milyenek a hasonló gondolkodású fiatalok?
Nos az OM-et már szerintem ismered, azt is tudod, hogy én (Kristóf) szoktam válaszolni az üzenetekre. Átlagosan napi 40 fiatallal beszélek, ami havi szinten 1.200, ha ezt felszoroznánk az utóbbi évekkel egy óriási szám jönne ki. De a lényegen nem változtat, szerintem több ilyen fiatallal beszélek Magyarországon, mint bárki más.
Tudom mik érdeklik őket, milyen problémáik vannak vagy éppen mikkel küzdenek az életükben!
Leginkább azért, mert én is ugyanilyen voltam…
Egy sikerre vágyó fiatal, aki bármit megtett volna, hogy elérje a célját!
De ne hallgass csak rám…
Tehát, akkor mégegyszer nézzük, mit tudunk adni számodra:
 1. Exkluzív előadások, hiteles emberektől
 2. Szervezett ismerkedés lehetőség, ahol könnyedén szerezhetsz 12 új barátot
 3. Egyéni kérdezési lehetőség, ahol a saját akadályaidra találhatsz megoldást
 4. Na meg persze egy barátságos közeg, ahol bárkivel beszélgethetsz
Mindezt mennyiért?!
1 nagy pizza áráért…
És csak, hogy lásd mennyire biztos vagyok abban, hogy tetszeni fog Neked az esemény:
Adok egy bármeddig tartó Garanciát Neked! Tehát, ha bármikor az esemény folyamán meggondolnád magad és azt mondanád ez nem Neked való, ott helyben visszafizetem a pénzed és ingyen volt az eseményed addigi része!
Rendeld meg a jegyedet még most, meg akár hozd el azt az 1-2 jó barátodat, hiszen ők is csak profitálhatnak belőle!
u.i. Soha nem láttam még olyan eseményt, ahol valaki ennyi értéket kapott volna 1 pizza áráért…

Csapat

Szabó Kristóf, az OM és a KönyvKlub alapítója
Szabó Kristóf vagyok az OM és a KönyvKlub létrehozója. Az OM egy közösség, amely a tehetséges fiataloknak segít elérni a céljaikat. A közösségi médián eddig több, mint 340.000 embernek sikerült segítenem a tanácsaimmal, meglátásaimmal. Hiszem azt, hogy az oktatási rendszerünk elavult és attól, hogy valaki nem teljesít jól az iskolában, még élhet teljes és boldog életet.

A célom, hogy létrehozzunk egy olyan platformot, ahol könnyen és gyorsan tudnak, hasznos dolgokat tanulni, még a legelfoglaltabb emberek is.

Kövesdi Gábor, Schneider Anett és Garai-Keczer Csilla, a Brancs csapata
A Brancs Magyarország első közösségi piactere, ahol frissen indult hazai projekteket támogathatsz, és vásárlásoddal nemcsak izgalmas termékeket szerezhetsz be előnyös áron, hanem aktívan hozzájárulhatsz ezek létrejöttéhez is.

Célunk, hogy a közösség határozza meg a piacot és ne a piac a közösséget.

Kampány ajánló