• TRUMPIFY ME – Kártyajáték, ahogyan még soha nem játszottál!
 • TRUMPIFY ME – Kártyajáték, ahogyan még soha nem játszottál!
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Művészet, kultúra, szórakozás
 • Oszd meg!

TRUMPIFY ME – Kártyajáték, ahogyan még soha nem játszottál!

Rendeld meg és játssz te is ezzel az elképesztően izgalmas, provokatív, és kiszámíthatatlan végkifejletű kártyajátékkal! Tovább olvasok ›
Sikeres kampány, köszönjük!Ha most vásárolsz a termékeket mindenképp megkapod!
A projekt 136% teljesült
Célösszeg:
1 500 000 Ft
Teljesült:
2 037 070 Ft

Termékek

 • TRUMPIFY ME kártyajáték

  TRUMPIFY ME kártyajáték

  7 700 Ft

  • 1 db TRUMPIFY ME játékkártya csomag
  • Játékosok száma: 2-6 fő
  • Játékidő: 10-20 perc
 • TRUMPIFY ME - Páros csomag

  TRUMPIFY ME - Páros csomag

  15 000 Ft

  • 2 db TRUMPIFY ME játékkártya csomag
  • Játékosok száma: 2 - 6 fő
  • Játékidő: 10-20 perc
 • New York élmény csomag

  New York élmény csomag

  37 500 Ft

  • 5 db TRUMPIFY ME játékkártya csomag
  • Extra élmény Robival és Tamással
  • Játssz velünk a New York Kávéházban
A Brancs összeköti az ötletgazdákat és a vásárlókat a cél megvalósulásáért.
A támogatásért cserébe exluzív termékekhez juthatsz hozzá.
100% visszafizetési garancia, a pénzed a Brancsnál van biztonságban a sikeres gyűjtésig.
A TRUMPIFY ME kártyajáték alapötlete 2020-ban született meg az amerikai elnökválasztási folyamathoz kapcsolódó baráti beszélgetéseinkben. Akkor merült fel az, hogy a demokratikus választási folyamatokhoz, a politikai és gazdasági történésekhez, valamint a média működéséhez kapcsolódó fogalmak, köznapi viccelődések megjelenhetnének egy kártyajátékban. Ezt az alapötletet fejlesztettük módszeresen tovább, bízva abban, hogy ha nekünk és a barátainknak tetszett, akkor másnak is fog.

A TRUMPIFY ME egy különleges kártyajáték, szokatlan elemekkel, egyedi akciókártyákkal.

Amellett, hogy elképesztően izgalmas, provokatív, szarkasztikus és az utolsó pillanatig kiszámíthatatlan, görbe tükröt is tart a mindennapi politikai, média és gazdasági élet elé. Ugyanakkor nem közvetít semmiféle politikai állásfoglalást és nem célja senkit sem befolyásolni.
A játékban közismert, a demokratikus választási folyamatokhoz, a politikai és gazdasági eseményekhez, média történésekhez kapcsolódó emblematikus fogalmakat, szóösszetételeket használtuk az egyes akciókártyák elnevezésére. Ezeket a fogalmakat bármilyen nyelven is beszél valaki, szinte biztosan megérti.
... Fake News, Breaking News, No Choice, CIA, Pay Tax, Whisky Time ...
Az eredményes kampány lezárását követő 10 napban szeretnénk eljuttatni a csomagokat a támogatóinkhoz, bízva abban, hogy az év végi összejöveteleken ki tudják majd próbálni és nagyszerűen szórakoznak.

Termékekről

Hogyan működik a Trumpify me?

A középre tett pakliból a játék során felváltva húztok mindaddig, amíg a játék végére csak egyetlen játékos marad. A kártyapartik során teljesen új akciókártyákkal játszhattok, olyanokkal, amilyenekkel egyetlen más játékban sem találkozhattatok még. A parti megnyerésére a Trumpify lap tulajdonosa a legesélyesebb.

Kérj már most bocsánatot a szeretteidtől.

Ebben a játékban mindenre van lehetőségetek! Húzzatok fel majd használjatok egy akciókártyát minden körben. Egészen addig amíg a lapok el nem fogytak lehetőségetek van a Trumpfy kártya megszerzésére és így majd a végső győzelemre. Kémkedjetek, vessetek ki adót, számoltassátok újra a szavazatokat, és próbáljátok megnyerni a választást és a játékot! Akár még csalhattok is! De közben figyeljetek a Nagy Fekete aktatáskára és benne a hírhedt piros gombra is. A legjobb, ha már a játék elején bocsánatot kértek a szeretteitektől. 
A kártyajáték jellemzői:
   - játékosok száma: 2 - 6 fő
   - játékosok életkora: 12 - 99 év
   - játékidő hossza: 10 - 20 perc

A játék tartozékai: 
   - papírdoboz
   - 90 db kártyalap
   - dobókocka
   - játékszabály
"Nagyon jól szórakoztunk játék közben. Szerettük, mert kiszámíthatatlan, felháborító és vicces. Ugyanakkor: spekulálható, felforgató és életszerű (sajnos)."
Réka

Ennek a játéknak a megvalósulásához mindenképpen szükség van papírra. Így használnunk kell természeti erőforrásokat, de szeretnénk törleszteni is.

Az a tervünk, hogy a kampányból befolyó összeget – a nyomdai költségek levonása után fennmaradó részt – felajánljuk a Magyar Faápolók Egyesülete részére, azzal a céllal, hogy Magyarország legidősebb fáinak az ápolására, megóvására fordítsa. 
A méltóságteljes, idős jelöltek, akiket az egyesület tagjai is gondoznak: az első, a hédervári Boldogasszony plébánia kertjében álló, Magyarország legidősebb fájának tartott kocsányos tölgy (becslések szerint 800 éves), illetve a második legidősebb matuzsálem, a szőkedencsi sírkertben álló hárs (becsült életkora 700 év).

Csapat


Civilben olyan dolgokkal foglalkozunk, ahol kevés teret kap a viccelődés: Robi befektetési bankár, Tamás stratégiai tanácsadó, coach. 
Szeretnénk kipróbálni magunkat valami szokatlanban, valami másban. Megvalósítani olyan kreatív ötletet, ami sokaknak örömöt adhat, és független az eddigi szakmai utunktól.
A mindennapok néha nehézkes történéseiben a játék, a humor, a nevetés és az irónia fontosak számunkra. A TRUMPIFY ME fejlesztési folyamatában megtaláltuk a féktelen jókedvet, szórakozást és szeretnénk ezt megosztani és átfordítani sikersztoriba. Azt is észrevettük, hogy egy-egy parti nagyon értékes baráti beszélgetéseket katalizált a játékot követően. 
Vonzó terület számunkra a startup világ. Szeretnénk kipróbálni magunkat ebben is. Milyen az, amikor egy ötletet módszeresen megvalósítunk, piacra viszünk, és annak minden részletéért mi vagyunk a felelősek. Kifejezetten erős motivációt jelent számunkra az, hogy egy kártyajátékkal játszunk startup-osat.
Szerencsénkre sok nagyszerű és kreatív emberrel ismerkedtünk meg a játékfejlesztés során. Hálásak vagyunk nekik, hogy segítettek a TRUMPIFY ME létrehozásában.
A TRUMPIFY ME egy kártyajáték és közösen jó játszani. Valójában nem a finanszírozás megtalálása a célunk, hanem a piacra lépés elindítása egy közösség teremtő erejével. Ezt a BRANCS-nál találtuk meg.
Mindig óriási élmény volt játszani, ezt az élményt szeretnénk megosztani a TRUMPIFY ME-n keresztül. Reméljük, hogy ti is olyan jól szórakoztok majd ezzel, mint a barátaink és az ismerőseink, akik eddig kézbevették.
Cselovszki Róbert
Taoista közgazdász, 30 éve pénzügyi pályán dolgozik és egy lelkes kártyázós baráti társaság szervező-összetartó szereplője.
Járdán Tamás
Felsővezetői coach és stratégiai tanácsadó, a Coaching by drawing™ Hogyan indíts el változást egy rajzzal című könyv szerzője.

Menetrend

 • 2020 június: Hirtelen ötlet egy telefonbeszélgetésben: csináljunk már egy kártyajátékot!
 • 2020 augusztus: Az első prototípus elkészült, home made: kartonlapokból kivágva.
 • 2020 november: Összehoztunk egy játékszabályt.
 • 2020 december: Kezdeti design próbálkozások és bénázások, elkészült az első nyomdai verzió!
 • 2021 január-február: Családi, baráti próbajátékok, nagy amplitúdójú élményekkel.
 • 2021 március-május: Profi design csapat bevonásával elindult a játék arculatának és az akciókártyák grafikájának tervezése.
 • 2021 június-augusztus: Akciókártyák finomítása, további akciókártyák felfedezése, tervezés és újratervezés: milyen hosszú szöveg lehet egy kártyán?
 • 2021 október: Tovább játszunk, tesztelünk, tervezünk, kapjuk a visszajelzéseket, finomítjuk a játékszabályt.
Itt egy kicsit bealudtunk, még nem tudtuk, mit kezdjünk a játékkal...
 • 2022 tavasz: Újabb lendület, elkészült az első szép, színes nyomdai verzió, igazi kártyalapok a kezünkben – na ez megható volt.
 • 2022 nyár: Sok próbajáték, már nem csak barátok, hanem ismeretlenek is játszottak és adtak visszajelzést.
"Nagyon élveztük, szuper lesz! Gratulálunk a játékhoz, jól szórakoztunk és köszönjük a lehetőséget!" 
Dóra
 • 2022 ősz: Eldöntöttük, hogy megvalósítjuk az ötletet és piacra visszük a Trumpify me-t.
 • 2022 november: Találkoztunk a Brancs-csel, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy az általuk megvalósított közösségi finanszírozási forma az, ami nagyszerű segítség lehet a TRUMPIFY ME piacra vitelében.

Kampány ajánló

 • Növényőr - Legyen a Te kerted a legszebb a környéken
  Otthon, család, kert
  Növényőr - Legyen a Te kerted a legszebb a környéken

  Szeretnél bő termést a kertedben? Webalkalmazásunk segít felkészülni a veszélyekre! Legyen szó az időjárásról, a betegségekről, vagy akár a rovarkártevőkről.

  Elérve 0%
  Eddig összegyűlt
  7 000 Ft
 • XiloFun - A zenetársas, az első aktív zenélésen alapuló modern társasjáték
  Művészet, kultúra, szórakozás
  XiloFun - A zenetársas, az első aktív zenélésen alapuló modern társasjáték

  A játék ötvözi a színeskotta, a modern társasjáték és a népdalok világát, formatervezésében is egyedi: a doboz fedele kottatartóvá, teste xilofonná alakítható

  Elérve 129%
  Eddig összegyűlt
  2,5 M Ft
 • Balatoni József: Kamaszharc című könyve a színpadon
  Művészet, kultúra, szórakozás
  Balatoni József: Kamaszharc című könyve a színpadon

  Légy részese a Kamaszharc című regény színpadi adaptációjának, ami bemutatja a kamasz fiúk és a felnőtt férfiak problémáit, érzelemvilágát.

  Elérve 49%
  Eddig összegyűlt
  1,2 M Ft
 • Néma hadsereg c. könyv - Wágner Levente mérnök hadnagy doni naplója
  Művészet, kultúra, szórakozás
  Néma hadsereg c. könyv - Wágner Levente mérnök hadnagy doni naplója

  Szerezd be Wágner Levente megrázó haditudósítását, aminek ott a helye minden olyan család könyvespolcán, akinek felmenői a magyar 2. hadseregben szolgáltak.

  Elérve 185%
  Eddig összegyűlt
  4,0 M Ft
 • Brancs+ Csomagok
  Üzleti megoldások
  Brancs+ Csomagok

  Van egy ötleted? Csináljuk meg együtt! Válaszd ki a hozzád legjobban passzoló csomagot, amivel tied lesz a következő Brancs sikersztori!

  Elérve 107%
  Eddig összegyűlt
  1,0 M Ft
 • Születésed története- könyv születik
  Művészet, kultúra, szórakozás
  Születésed története- könyv születik

  Iszlai Reni és Csibi Boróka alkotók szerelemprojektje. Tartsatok velünk egy különleges születéskönyv születésének útján!

  Elérve 35%
  Eddig összegyűlt
  892 000 Ft
 • IV. Mindset Meetup
  Művészet, kultúra, szórakozás
  IV. Mindset Meetup

  Csatlakozz a Mindset Meetup mozgalomhoz, ahol a fiatalok összegyűlnek, hogy inspirálódjanak, tanuljanak és kapcsolatokat építsenek!

  Elérve 29%
  Eddig összegyűlt
  537 500 Ft
 • WAMP Design vásár 18. születésnapi gála
  Művészet, kultúra, szórakozás
  WAMP Design vásár 18. születésnapi gála

  Ünnepeld velünk Magyarország legnagyobb és legrégebbi design vásárjának, a WAMP-nak a 18. születésnapját!

  Elérve 6%
  Eddig összegyűlt
  215 000 Ft
 • Early Bird termékek
  Cricks - Superfood backed by science
  Sport, életmód
  Cricks - Superfood backed by science

  Funkcionális tücsökfehérjés élelmiszerek a mindennapi csúcsteljesítményért. Turbózd fel magad, növeld teljesítőképességedet funkcionális termékekkel!

  Elérve 32%
  Eddig összegyűlt
  325 040 Ft
 • DATEE: Találd meg velünk az Igazit!
  Üzleti megoldások
  DATEE: Találd meg velünk az Igazit!

  Megteremtjük a személyesebb ismerkedés lehetőségét 7 perces videórandikkal, melyeken otthonod kényelméből is részt vehetsz egy bögre tea vagy ital társaságában.

  Elérve 0%
  Eddig összegyűlt
  3 990 Ft
 • 4 nap van hátra
  Forgasd fel velünk a bor snack-ek világát egy innovatív sajt - sonka párossal!
  Gasztronómia
  Forgasd fel velünk a bor snack-ek világát egy innovatív sajt - sonka párossal!

  Borkóstolások után jött az ötlete egy új snacknek. Liofilizáltuk a sajtot, a sonkát és kaptunk egy gasztronómiai csodát. Szeretnénk veletek is megosztani.

  Elérve 0%
  Eddig összegyűlt
  12 000 Ft