• Help! - Neked, Nekünk, Egymásért.
 • Help! - Neked, Nekünk, Egymásért.
 • Help! - Neked, Nekünk, Egymásért.
 • Help! - Neked, Nekünk, Egymásért.
 • Help! - Neked, Nekünk, Egymásért.
 • Help! - Neked, Nekünk, Egymásért.
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Technológia, innováció
 • Oszd meg!

Help! - Neked, Nekünk, Egymásért.

Ma sincs időd ebédet rendelni? Zavar a sok a műanyag csomagolás, amiben az asztalra kerül? Ne fájjon a fejed, nyomj egy Help!-et! Megoldjuk a problémád. Tovább olvasok ›
A projekt 2% teljesült
Célösszeg:
4 000 000 Ft
Teljesült:
106 000 Ft
Hátra van még:
3 nap

Termékek

 • Kipróbálnám

  Kipróbálnám

  1 000 Ft

  • Részvétel a pilot programban
  • Részvétel a fejlesztésben
  • HELP! program támogatása
 • Éhes vagyok

  Éhes vagyok

  5 000 Ft

  • Részvétel a pilot programban
  • Részvétel a fejlesztésben
  • 1 személyre szabott ebéd
  • 5 db lebomló Help!-es pohár
 • Gourmet vagyok

  Gourmet vagyok

  10 000 Ft

  • Részvétel a pilot programban
  • Részvétel a fejlesztésben
  • 2 db személyre szabott ebéd
  • Fűszernövény csomag
 • Étterem vagyok

  Étterem vagyok

  60 000 Ft

  • 300 db Help! doboz
  • Részvétel a fejlesztésben
  • Megjelenés támogatóként
A Brancs összeköti az ötletgazdákat és a vásárlókat a cél megvalósulásáért.
A támogatásért cserébe exluzív termékekhez juthatsz hozzá.
100% visszafizetési garancia, a pénzed a Brancsnál van biztonságban a sikeres gyűjtésig.
Ugye Veled is előfordult már, hogy napközben annyira felborult a délelőttöd, hogy egyszerűen nem maradt időd ebédelni? Ne is mondd, velünk ugyanolyan gyakran megtörténik. Fejlesztésünk lényege, hogy Te egyszerre három fontos dolgot kipipálj a zsúfolt napodban és ez mindössze néhány másodpercedbe kerüljön! 
Ha Rád is jellemző a fenti gondolatmenet, akkor a Help!-et Neked találtuk ki. 
HELP! = Ebédelsz / Nem termeled a szemetet / Óvod a Föld klímáját. 
A kampány céljaként kitűzött 4 millió forintot arra szeretnénk felhasználni, hogy elkészíthessük az applikációt és berendezkedjünk a gyártáshoz. Kíváncsiak vagyunk, hány embert tudunk megmozgatni ezzel az ötlettel. 

Termékekről

Az iOS-re és Androidra is elérhető applikáció letöltését követően, a regisztrációkor kialakíthatod saját felhasználói profilodat. A folyamat során, az alap adataidon kívül lehetőséged van két szállítási címet megadni: egy otthonit és egy munkahelyit. A következő lépésben kifejtheted ételfogyasztási szokásaidat, kedvenc konyháidat és kedvelt ételféleségeidet.
Az ételérzékenységekre, illetve az általad követett fogyasztási szokásokra is kiemelten odafigyelünk.
A kitöltött adatok alapján táplálkozási szakértő csapatunk látni fogja igényeidet és preferenciáidat, majd ez alapján válogatja ki számodra a megfelelő tápanyagtartalmú, változatos menüpalettát - HELYETTED. 
A regisztráció befejezésekor lehetőséged lesz arra is, hogy megadd a bankkártya adataidat, melyet mi szerződött és biztonságos partner segítségével kezelünk.
Sikeres Brancs Kampány esetén elsősorban Budapest belvárosában indítjuk el szolgáltatásunk tesztverzióját, azonban törekvésünk, hogy minél több kerületet lefedjünk. Honlapunkon lehetőséged adódik a számodra megfelelő kerületre szavazni, hogy eljusson Hozzád is segítő kezünk. Látogass el a www.helpfood.hu-ra, és add le szavazatod. A népszerű kerületekből a partner éttermekkel és ételszállító céggel fogjuk eljuttatni Hozzád meglepetés ebédedet. ( Az ebéd kiszállításunk a pilot program ideje alatt a következő kerületeket érinti: Budapest: I.; V.; VI.; VII.; VIII.; IX.; XI.; XII.; XIII.) Ha nem felelt meg beállított igényeidnek a rendelt menü, ne csüggedj! A következő rendelésedet mi álljuk!

Nézzük meg, hogy zajlik a rendelés! 

Tegyük fel, hogy beregisztráltál az appon és minden adatodat megadtad. Kedd délelőtt 11 óra van, már érzed, hogy jó lenne ebédelni, de egymást érik az értekezleteid. Fokozódik a nyomás, hogy nincs időd rendelni, egyre feszültebb vagy. 
Annyi azért belefér, hogy előkapd a mobilod, feloldd, megnyisd a Help! appot és megnyomd a Help! gombot. Az app kizárólag azt kérdezi majd, hogy otthon vagy, vagy a munkahelyeden. Ezután már csak a fizetés marad hátra, a többit mi intézzük. 
Ez a telefon feloldásától számítva durván 10 másodpercedbe kerül. 

Hogyan működik?

A beérkezett jelzésre beindul a gépezet. Megnézzük, milyen elérhető ételeink vannak az adott napon a partnereinknél és a regisztráció során adott válaszokból kiindulva kiválasztjuk neked az ebédedet, majd leadjuk a rendelést az étterem felé. 

Az étterem vállalja, hogy az ételt a partnereink által gyártott és általunk előzőleg odaszállított, fenntartható csomagolóanyagba fogja elhelyezni, és azt is, hogy az általunk odarendelt futárral szállíttatja el a csomagot a címedig. 

Ahogy látod, a csomagolóanyagot mi biztosítjuk az étterem számára, ráadásul ingyen, azaz a vendéglátó egységnek nem kerül majd pénzbe az, hogy a mi csomagolásunkat használja. Abban bízunk, hogy ez elég lehet arra, hogy megváltoztassuk a csomagolásról alkotott nézeteket, mert mi hisszük, hogy lehet fenntartható módon is élni.

Mennyibe kerül ez neked? 

Majdnem ugyanannyiba, mintha te magad rendelnél ételt a megszokott ételszállító szolgáltatásokon keresztül. A díjazásunkat úgy állítjuk össze, hogy az három tételt tartalmazzon. Az első az étel ára, a második a szállításé, a harmadik pedig a Help! rendszerhasználati díja.
Azonban, hogy ne kelljen azon töprengened, vajon mennyiben kerül majd az aznapi ebéded, a HELP! tesztverziójáért gombnyomásonként fixen 3000 forintot kérünk Tőled. Ez az összeg fedezi az aznapi ebédet, a csomagolóanyag gyártását és annak étteremhez szállítását, az ebéded kiszállítását és azt a csapatot, ami a HELP-et működteti. 
Minél többen csatlakoztok és minél több szerződött éttermet sikerül magunk mellé állítanunk, annál kedvezményesebb ételárakat tudunk majd biztosítani, illetve annál hamarabb indíthatjuk el az éles applikációt, amely már nem csupán Budapest egyes kerületeiben, hanem egész Budapesten, vagy akár országszerte működik.

Megéri? Szerintünk igen, de segíts eldönteni. 

Miért fontos ez számunkra? 

A Help! egy megszokottól eltérően gondolkozó társaság első szolgáltatása, ami ezért jött létre, mert hiszünk a szokások hatalmában és célkitűzésünk, hogy megváltoztassuk a fogyasztói hozzáállást.
Segíteni szeretnénk, hogy könnyebb legyen az átállás, amely mindannyiunkra vár. Meg szeretnénk mutatni, hogy a bőség zavara helyett abból is jól lehet lakni, ami éppen adatik. 
Hiszen, hogy mit ebédelsz, ha a Help!-et használod, csak akkor fog kiderülni, amikor felnyitod az aznapi komposztálható dobozodat. 
Szeretnénk megdönteni a paradigmát, hogy az olcsó műanyag helyett a drágább, de fenntartható csomagolás "nem jó irány". Hinni akarunk benne, hogy nem tíz forinton fog eldőlni egy ilyen fontos kérdés.   
A fő célunk a Help! csomaggal az, hogy egy újszerű megközelítést kínáljunk, és ha ez megtörténik, óriási lépést teszünk az ételpazarlás elleni küzdelemben (de erről majd később, egy újabb kampányban). 
Vállaljuk továbbá, hogy amint a Help! pozitív eredménnyel zár és elkezd gazdaságilag is fenntartható módon működni, a profit 10%-át közösségi komposztálás fejlesztésére és terjesztésére fordítjuk. A számokat az éves jelentésünkben egyébként is mindig meg fogjuk mutatni, hiszen hitünk szerint a transzparens, eredmény alapú megközelítés a nyerő.

Csapat

Ha visszagondolsz a kedvenc akciófilmedre, vajon hányszor láttad ebédelni a főhőst? Ha komolyan csinálod, amit csinálsz, sajnos néha befigyel pár ebéd nélküli nap. Az új applikációnkkal közelebb kerülsz ahhoz, hogy továbbra is a maximumot tudd nyújtani.
A Help! mögött több tíz éves gyártói, forgalmazói és pénzügyi tapasztalattal rendelkező céges háttér áll, amely élő, dinamikus és virágzó kapcsolatrendszerrel bír. 
A szolgáltatás operatív kivitelezését pedig a korgó gyomrú innovátor csapat biztosítja : 
Kari és Réka mindene a munka és feladatszervezés, operatív menedzserek, igazi megvalósítók. A hobbi világmegváltás mellett folyamatosan mosolyognak és nem szeretik, ha valami nem egyenes. Amúgy Karolina vegyész, Réka táplálkozási tanácsadó is, ami különösen megnyugtató párosítás. 
Kokó a feketeöves fejlesztő, aki az applikáció lelkéért felel. Néha webfelületet, máskor adatbázist vagy backendet fejleszt, ha pedig úgy tartja kedve, éppen ételeket véleményez a következő napi menühöz. 
Marci a kreatív csapat oszlopos tagja. Nincs az az ötlet, amit ne tudna egy fokkal jobban kivitelezni, mint a megálmodója. Egyébként zenész, énekes, videós, streamer, aki sokszor mondja, hogy “hadd legyek én is rocksztár”. 
Orsi és Násfa a csapat polimertechnológusai, mérnökei, kutatói és nem mellékesen a jókedélyű munkanapok oszlopos tagjai. Feladatuk a kreatívon túl főleg az, hogy biztosítsák a hiteles tudást a csomagolóanyag fejlesztésénél és gyártásánál, valamint visszaigazolják annak komposztálhatóságát.
Robi a csapat logisztikusa, az ő legfontosabb feladata, hogy a küldemények célba érjenek. Van egy nagyon híres nézése, amit akkor alkalmaz, mikor azt érzi, valaki hantázik. Ezért azzal is őt bíztuk meg, hogy ellenőrizze a karbonvállalásokat (szóval azt, hogy tényleg karbonsemleges-e a szállítás).
Ádám a Help! ötletgazdája. Feladata, hogy egy kicsit ott legyen, ahol éppen kell. Ha az innovációt érintő kérdések ömlenek a csapatra, előveszi anyagkutató fizikus vénáját, egyébként pedig az üzlettel foglalkozik és biztosítja, hogy a vízió fókuszát sose veszítsük el. 
Ahogy látjátok, bennünket az köt össze, hogy segíteni szeretnénk rajtatok és magunkon, a környezeten és a fogyasztói szokásokon. A csapat kellően sokoldalú, mégis összeszokott, ahol a kutatótól, a gyártón, a fejlesztőn és a kreatívon át az üzletemberig minden megtalálható. 

Menetrend

Kampány ajánló