• A SZÖRNYISZTIKUS BARÁTOK - vidám és tanulságos képeskönyv gyerekeknek
 • A SZÖRNYISZTIKUS BARÁTOK - vidám és tanulságos képeskönyv gyerekeknek
 • A SZÖRNYISZTIKUS BARÁTOK - vidám és tanulságos képeskönyv gyerekeknek
 • A SZÖRNYISZTIKUS BARÁTOK - vidám és tanulságos képeskönyv gyerekeknek
 • A SZÖRNYISZTIKUS BARÁTOK - vidám és tanulságos képeskönyv gyerekeknek
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Művészet, kultúra, szórakozás
 • Oszd meg!

A SZÖRNYISZTIKUS BARÁTOK - vidám és tanulságos képeskönyv gyerekeknek

"A szörnyisztikus barátok" egy izgalmas és meghitt képeskönyv 4-10 éves gyermekek számára. Csatlakozz te is a szörnykalandhoz! Tovább olvasok ›
Sikertelen kampánySajnos ez a kampány nem talált elég vásárlót
A projekt 0% teljesült
Célösszeg:
1 500 000 Ft
Teljesült:
12 710 Ft
Állapot
Lezárt

Termékek

 • Képeskönyv - Early Bird

  Képeskönyv - Early Bird

  3 360 Ft

  4 490 Ft
  -25%
  • 4-10 éves gyermekeknek
  • Képeskönyv
  • 52 oldalas, puha fedeles
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
 • Kisolvasó csomag

  Kisolvasó csomag

  3 815 Ft

  4 490 Ft
  -15%
  • 4-10 éves gyermekeknek
  • Képeskönyv
  • 52 oldalas, puha fedeles
  • Ajándék könyvjelző
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
 • Színező csomag

  Színező csomag

  7 190 Ft

  8 990 Ft
  -20%
  • 4-10 éves gyermekeknek
  • Képeskönyv
  • Színező könyv
  • Meglepetés könyvjelző
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
 • Szörny csomag óriásposzterrel

  Szörny csomag óriásposzterrel

  7 690 Ft

  10 990 Ft
  -30%
  • 4-10 éves gyermekeknek
  • Képeskönyv
  • Színezőkönyv
  • Meglepetés könyvjelző
  • Dedikált óriásposzter
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
A Brancs összeköti az ötletgazdákat és a vásárlókat a cél megvalósulásáért.
A támogatásért cserébe exluzív termékekhez juthatsz hozzá.
100% visszafizetési garancia, a pénzed a Brancsnál van biztonságban a sikeres gyűjtésig.
Csatlakozz Munch, Skitter, Snarl, Gloop, Zazz és Fluff szörnykalandjához ebben az elragadó gyermekkönyvben!
"A szörnyisztikus barátok" egy izgalmas és vidám könyv 4-10 éves gyermekek számára. A történet hat szörnyecskéről szól: Munch-ról, Skitter-ről, Snarl-ról, Gloop-ról, Zazz-ról és Fluff-ról, akik egy varázslatos erdőben élnek és a legjobb barátok. Sokat szórakoznak együtt, de néha huncut tréfákat űznek egymással, amik kicsit bántóak lehetnek.
A rövid és tanulságos történetekben a szörnyek értékes leckéket tanulnak az emberségességről, az empátiáról és arról, hogy fontos a másokkal való tiszteletteljes bánásmód. Rájönnek, hogy a tréfák sétrőek lehetnek és sokkal jobb, ha szeretettel és támogatással fordulunk barátaink felé.
A képeskönyv tele van színes 3D illusztrációkkal és könnyen olvasható szöveggel, amelyek lebilincselik a fiatal olvasókat. Szórakoztató és érdekes történeteket mesél el, amely fontos életre szóló leckéket tanít a barátságról és az emberi értékekről.
A mesekönyv mellet egy 30 képes színező füzet is elkészült, ami vidám és izgalmas képek segítségével tökéletes elfoglaltság gyerekeknek 4 éves kortól.

Termékekről

A könyv elsősorban a 4-10 éves korosztályt célozza meg, színes és különleges világával magával ragadja a fiúkat és lányokat egyaránt. Egy kedves és szórakoztató kiadvány, amely elvarázsolja a fiatal olvasókat, és bátorítja őket a barátság erejének elfogadására. A történetek főhősei a szerethető, huncut kis szörnyek könnyen a gyerekek kedvenceivé válnak.
A könyv jelenleg angol nyelven elérhető, 52 oldalas puha fedeles, fényes borítóval ellátott prémium színes formátumban, amit a magyar verziónál is szeretnék megtartani. Formátumát tekintve 18x25,5 cm (7x9 inch), bal oldalán képekkel, jobb oldalon szöveggel.
TÖRTÉNET
A  hat szeretnivaló szörnyecske a történetek során fontos leckéket tanul a barátságról, az empátiáról és a jó modorról. Minden történet tele van izgalommal és szórakozással, legyen szó tréfákról vagy rejtélyek megoldásáról. A fiatal olvasókat vonzzák a színes illusztrációk és a kedves karakterek, és könnyen azonosulni tudnak a könyvben megjelenő témákkal. Ahogy a szörnyek különböző kihívásokkal szembesülnek, rájönnek, hogy milyen fontos együttműködni és segíteni egymást.
"A szörnyisztikus barátok" tökéletes a 4-10 éves korosztály számára, egy szívmelengető és szórakoztató könyv, amely megragadja a fiatal olvasók fantáziáját, és arra ösztönzi őket, hogy értékeljék a barátság erejét.
ILLUSZTRÁCIÓ
Az könyv 3D-s képi illusztrációi részben a mesterséges intelligenia segítségével készültek. AI képgenerátor felhasználásával a történethez kapcsolódó képek születtek, amit utólag grafikai képszerkesztővel módosítottam, hogy passzoljon a cselekményhez. Továbbá annak érdekében, hogy folytatólagos karaktereket és helyszíneket kapjak, grafikai utómunkával egészítettem ki a generált tartalmakat.
A színes illusztrációk és megnyerő karakterek vonzzák a fiatal olvasókat, miközben a témák értékes életre szóló leckéket tanítanak. Mialatt a szörnyek különböző kalandokba keverednek, megtanulják, hogy milyen fontos az együttműködés és az egymás mellett való kiállás.
  Ismerd meg ezt a hat szerethető szörnyet, akik fontos leckéket tanulnak a barátságról, a kedvességről és az empátiáról. Minden történet izgalmakkal és mókával teli, a csínytevésektől a rejtélyek megoldásáig.  
KARAKTEREK
MUNCH - a hatalmas lila szörny, lenyűgöző látvány volt. Magasan tornyosult szörnybarátai fölé, bőre pedig a napfényben úgy csillogott, mint egy óriási szőlő.
SKITTER - határtalan energiája lehetetlenné tette, hogy elkapják. Kicsi, zöld szörny volt nagy, kifejező szemekkel és ügyes lábakkal.
SNARL - kicsit mogorva és legtöbbször egyedül szeretett lenni, de mélyen belül nagyon kedves és gondoskodó.
GLOOP - a tízcsápos sárga kis nyálkás szörny mindig valami csínytevéssel foglalatoskodott.
ZAZZ - olyan kis vidám szörny volt, aki táncával és zeneszeretetével mindig felvidította a többieket.
FLUFF - különleges szörny volt a csapatban. Mindenki kedvelte gyengéd és törődő természete miatt.
SZÍNEZŐ
A meseköny kísérő kiadványa a színező füzet, ami 30 aranyos szörnyet mutat be különböző környezetben és tevékenységek közben, beleértve a játékot, az evést és a varázslatos erdő felfedezését. Karakteres képek, tökéletes az apró kezeknek, hogy kiszínezhessék és életre kelthessék kedvenc szörnyeiket. Míg a könyv bal oldalán az eredeti színes képet látják, jobb oldalon kiszínezhetik a saját ötleteik szerint, vagy lemásolhatják az eredetit.
A színező könyv formátuma szintén 18x25,5 cm (7x9 inch), színes és fekete fehér lapokkal.
A színező füzet angol borítóval és feliratokkal a csomaghoz választható.

Csapat

Sziasztok!
Zenészként adtam írásra a fejem, aki új területet szeretne meghódítani a gyerekkönyvek írásával. Korábban zenei témájú cikkeket, és egy zenei marketing könyvet publikáltam, de most büszkén bemutatom be második gyerekkönyvemet, amelynek címe "A szörnyisztikus barátok".
Ez a képeskönyv elsősorban a saját fiamnak készült, ám annyira sikeresnek bizonyult, hogy érdemesnek tartom megosztani más gyerekekkel is. Mind a történetek, mind pedig az illusztrációk saját alkotásaim, amelyeket mesterséges intelligencia és grafikai utómunka segítségével hoztam létre. Az AI technológia felhasználásával olyan világot alkottam, amely tele van varázslatos lényekkel és izgalmas kalandokkal.
A legfontosabb számomra az lenne, hogy minél több gyerekhez eljusson ez a könyv, ezért a történetek nemcsak szórakoztatóak, hanem tanulságosak és viccesek is. Célom, hogy a gyerekek könnyedén és észrevétlenül tanuljanak  barátságról, emberségességről, becsületről és jó modorról.
Remélem, hogy "A szörnyisztikus barátok" izgalmas világa elvarázsolja a gyerekeket, és élményekkel gazdagodva újra és újra visszatérnek a történetekhez.
Kívánom, hogy legyenek részesei ennek a varázslatos, huncutságokkal teli kalandnak!
Tamási László

Kampány ajánló