• Író Kaland - Gyerek írásgyakorlófüzet
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Hogyan működik a Brancs?
 • Művészet, kultúra, szórakozás
 • Oszd meg!

Író Kaland - Gyerek írásgyakorlófüzet

Az írásgyakorló füzet egyaránt tartalmaz izgalmas fejlesztő játékokat, és megtanítja a gyerekeknek a magyar ABC összes betűjét és a számokat szabályosan leírni. Tovább olvasok ›
Sikertelen kampánySajnos ez a kampány nem talált elég vásárlót
A projekt 0% teljesült
Célösszeg:
1 000 000 Ft
Teljesült:
0 Ft
Állapot
Lezárt

Termékek

 • Támogasd a kampányunkat

  Támogasd a kampányunkat

  2 000 Ft

  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
 • Író Kalandor alapcsomag

  Író Kalandor alapcsomag

  8 990 Ft

  9 990 Ft
  -10%
  • Író Kaland írásgyakorló
  • Fekete filc + szivacs
  • Ajánlott korosztály: 4-8 éves
  • Íráskészség fejlesztés
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
 • Író Kalandor könyvjelző EXTRA csomag

  Író Kalandor könyvjelző EXTRA csomag

  10 400 Ft

  11 580 Ft
  -10%
  • Író Kaland írásgyakorló
  • Fekete filc + szivacs
  • 3 db dínós Író Kaland könyvjelző
  • Ajánlott korosztály: 4-8 éves
  • Íráskészség fejlesztés
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
 • Író Kalandor matrica EXTRA csomag

  Író Kalandor matrica EXTRA csomag

  10 690 Ft

  11 880 Ft
  -10%
  • Író Kaland írásgyakorló
  • Fekete filc + szivacs
  • 60 db dínós matrica
  • Ajánlott korosztály: 4-8 éves
  • Íráskészség fejlesztés
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
 • Író Kalandor MEGA csomag

  Író Kalandor MEGA csomag

  11 860 Ft

  13 180 Ft
  -10%
  • Író Kaland írásgyakorló
  • Fekete filc + szivacs
  • 60 db dínós matrica
  • 3 db dínós Író Kaland könyvjelző
  • Ajánlott korosztály: 4-8 éves
  • Íráskészség fejlesztés
  Kampány lezárult, jelenleg nem rendelhető
A Brancs összeköti az ötletgazdákat és a vásárlókat a cél megvalósulásáért.
A támogatásért cserébe exluzív termékekhez juthatsz hozzá.
100% visszafizetési garancia, a pénzed a Brancsnál van biztonságban a sikeres gyűjtésig.
Örömmel mutatjuk be nektek az Író Kaland írásgyakorló füzet kampányunkat!
Az álmunk egy olyan fejlesztő füzet volt, amely segítségével a gyerekek egyedül, akár órákon át, korlátok nélkül gyakorolhatnak és játszhatnak kedvükre.
A dínós képi világ segítségével és a letörölhető oldalakkal a gyerekek már óvodáskorban megszerethetik az írást és fejleszthetik kézügyességüket, hogy magabiztossággal és az írás tanulás élményével kezdhessék, nehézségek nélkül az elsőosztályt. A könyvben a magyar ábécének megfelelő betűk és számok találhatóak, ezáltal remek felkészülési lehetőség az elsőosztályosok számára is.
Célunk az volt, hogy megalkossunk egy olyan terméket, amely nem csak segíti a gyermekeket az írás megtanulásában, hanem szórakoztatóvá teszi az egész folyamatot.

Az Író Kaland füzet egy játékos, interaktív és színes képvilággal megalkotott eszköz, amely magával ragadja a gyermekek képzeletét, miközben fejleszti a kézügyességüket és a kreativitásukat.

Ez a füzet nemcsak betűket és számokat tanít, hanem izgalmas feladatokat és játékokat kínál, amelyek motiválják a gyermekeket az írás gyakorlására. A füzetet színes illusztrációk gazdagítják, amelyek még inkább magával ragadják a gyerekeket és biztosítják az élményszerű tanulást.
A kampányunk célja, hogy összegyűjtsünk 1.000.000 Ft-ot, amit az Író kaland gyerek fejlesztő füzet tömeggyártására és piacra vezetésére fordítanánk. Ezen összeg segítségével azt szeretnénk elérni, hogy minél több gyerek lelje örömét az írástanulásban és fejlessze kreativitását.
Ha sikerülne több pénzt összegyűjtenünk, további köteteket hoznánk létre, ami a kisebbek számára biztosítana kreatív fejlesztő feladatot, hogy játékosan a dínók segítségével szerettessük meg velük az íráskészségfejlesztést már egészen pici korban. Illetve tervezünk egy rózsaszín színvilágú füzetet is megalkotni, ami a mesés hercegnők világával varázsolná el gyerekek fantáziáját.
Köszönjük támogatásotokat! Csatlakozzatok hozzánk, hogy közösen hozzunk létre egy életre szóló írókalandot a gyerekek számára!

Termékekről

Író Kaland - gyerek írásgyakorló füzet -óvodásoknak és elsősöknek

Az Író Kaland gyerek írásgyakorló füzet egy olyan írászkészségfejlesztő könyv, amely egyaránt tartalmaz izgalmas fejlesztő játékokat és megtanítja a magyar ABC összes betűjét és a számokat szabályosan leírni.
A füzet a dínók segítségével vezeti végig játékosan az írás tanuláson az óvodásokat vagy az elsősöket. Az oldalak lamináltak, ami lehetővé teszi, hogy a hozzá tartozó filctoll és törlő segítsével a gyerekek a feladatokat bármennyiszer, akár önállóan is gyakorolhatják.
A füzet jóval strapabíróbb, mint a hagyományos gyakorlófüzetek. Rengeteg dínós dizájnelem dísziti és kíséri végig a gyerekeket a gyakorláson.
A füzet 1 percben a videóban:

Tartalom

A füzet 32 oldalból áll, amelynek mindkét oldala laminált és különböző játékos feladatot, betű- és számgyakorló feladatot tartalmaz. A feladatok nyilakkal jelzik a betűk és számok helyes leírásának írányát.

Kiegészítők

A gyakorló füzethez készítettünk könyvjelzőket és matricákat is.
Könyvjelzők:
Matricák:

Csapat

Molnár Bernadett és Mihály Bence

Mi vagyunk az Író Kaland óvodai írásfejlesztő füzet csapata: Molnár Bernadett és Mihály Bence. Együtt alkottuk meg ezt az izgalmas és kreatív gyakorlófüzetet, melynek célja, hogy segítsen a gyermekeknek örömteli módon elsajátítani a betűket és számokat.
Berni
„Elsőosztálysoként nagyon küzdöttem az írástanulással, sokan már úgy jöttek az oviból, hogy tudtak írni, vagy gyorsabban ráéreztek, mint én, ez nagyon demotiváló volt gyerekként. Mivel egyedül nem ment a gyakorlás, le is maradtam a többiektől. Ennek sajnos az lett később az eredménye, hogy a „legolvashatatlanabb dolgozat” díját mindig én kaptam, ami sokszor a rosszabb jeggyel, de lányként gyakran egy adag megaláztatással járt. (Később ez annyira zavart, hogy rengeteg gyakorlással teljesen megváltoztattam az írásomat.)
Amikor megláttam, hogy külföldön van játékos, a szülői figyelem nélkül gyakorolható írásfejlesztő könyv nagyon felcsillant a szemem és ebből inspirálódva támadt egy ötletem. Arra gondoltam, hogy imádtam volna egy menő dínós füzetben gyakorolni. Még túlmozgásos gyerekként is órákra le tudtak foglalni azok a játékok, ahol szabadjára engedhettem a fantáziámat, alkothattam és a kedvenc állataimmal játszhattam. Imádtam a labirintusos feladatokat, de mindig zavart, hogy csak egyszer lehetett körbe rajzolni őket. Végül a régi emlékekből merítve meséltem lelkesen Bencének az ötletről, aki a kislánya révén rögtön ugrott a lehetőségre és kezdetét vette a termék megalkotása.” – Berni
Bence
"A gyerekemmel imádunk együtt játszani, felfedezni a világot. Úgy gondolom, hogy a tanulás és a fejlődés legjobb módja, amikor a gyerekek játékosan fedezik fel a dolgokat. Ugyan írni és olvasni, már megtanult, de így is tetszett neki a dínós füzetünk.
Amikor elkezdtünk dolgozni a füzet tervezésén és tartalmának kidolgozásán, emlékeztem arra, hogy milyenek voltak a saját gyermekkorom játékai. Megakartam teremteni valami olyasmit, ami nem csak tanít, de örömöt is szerez a gyerekeknek. Amikor először megmutattam a prototípust a lányomnak ő is végigcsinálta a füzetet, mintha szüksége lenne rá. Nagyon élvezte, főleg, amikor a végén látta, hogy az én nevem van a füzeten. Erre csak annyit tudott mondani, hogy "Váó! VÁÓ!
Azt hiszem, hogy a gyerekeknek nemcsak iskolai feladatokra van szükségük, hanem olyan eszközökre is, amelyek segítségével játékosan és élményszerűen tudnak tanulni. Remélem, hogy az Író kaland fejlesztő füzet olyan élményt fog nyújtani más gyerekeknek is, mint amit a lányom is és én magam is átéltünk." - Bence
Köszönjük, hogy támogatjátok az ötletet, ezáltal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy minél több gyereknek lehessen része a kreatív és szórakoztató írástanulásban.

Menetrend

Eddig

2022. A koncepció megszületése
2023. Január - 2023. Július: A dínós füzet tervezése, kidolgozása, szerkesztése
2023. Augusztus: A prototípus legyártása, Brancs kampány megkezdése

A továbbiakban

2023. Szeptember - Október: Brancs kampány
2023. November: A dínós füzetek gyártása
2023. November - December: A Brancs platformon támogatók számára a dínós füzetek kiszállítása
2023. December - Február: Hercegnős Író Kaland füzet dizájn megtervezése, kidolgozása, szerkesztése

Kampány ajánló